Erasmus+ implementat la Bălan: ”Viitorul începe cu tinerii noștri!”

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Viitorul începe cu tinerii noștri! – asta cred primarul și administratorul public al orașului harghitean Bălan. Tinerii implicați în proiectul Erasmus, căci despre ei este vorba, beneficiază prin acest proiect de șansa de a face schimb de experiență și de cele mai bune practici cu cele mai bune școli din Europa.

Erasmus reprezintă, de asemenea, o mare oportunitate și pentru profesori de a aduce în propriile școli noi cunoștințe și metode de învățare. Și poate cel mai important lucru este că le oferă șansa de a influența schimbarea lucrurilor nu doar la nivelul comunității, ci și pot încerca să influențeze chiar și politicile la nivel național și european.

Edilii vorbesc despre importanța proiectului Erasmus, mai ales că orașul este constituit dintr-o comunitate mixtă, români și maghiari, iar bunele relații interetnice și cunoaștere reciprocă joacă un rol important în istoria comunității.

Trebuie spus că proiectele Erasmus continuă să se implementeze la noi, iar tineri din toată Europa vin și stau 10 – 12 zile în oraș, participând la cursuri și schimburi de experiență cu elevi și tineri de la noi, afirmă primarul Gheorghe Iojiban.

Despre Erasmus, inclusiv la Bălan (începând cu minutul 10 din materialul video apar imagini cu proiecte derulate la noi):

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy