Mascat „demascat”, după ce a fost prins în flagrant de poliţişti la Bălan, în timp ce încerca să fugă cu banii sustraşi din sertarul unui bar, în care intrase prin efracţie

0

Articol disponibil în: Română

La data de 29.06.2019, în jurul orei 00:15, poliţiştii unui echipaj aflat în serviciul de patrulare pe raza orașului Bălan, au observat mişcări suspecte în incinta unui bar, a cărui uşă de acces era închisă şi asigurată.

Poliţiştii au trecut la verificarea localului, moment în care pe o fereastră de la etajul întâi a ieşit o persoană care purta o mască pe figură.

Imobilizat şi demascat, cel în cauză s-a dovedit a fi un localnic de 17 ani, cunoscut poliţiştilor ca fiind autorul mai multor fapte de natură contravenţională şi chiar penală, comise în ultimii ani.

În urma audierii, tânărul a recunoscut că a pătruns în bar prin forţarea unei ferestre şi escaladarea unui perete, apoi a sustras dintr-un sertar 394 de lei şi a încercat să fugă, însă a fost prins şi imobilizat de poliţişti.

Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit părţii vătămate, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc.

  • IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy