Bărbat de 48 de ani, din Bălan, încarcerat pentru încălcarea ordinului de protecție

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bălan au reținut și introdus în arest un bărbat care a încălcat măsurile dispuse de instanță printr-un ordin de protecție.

În seara de 16 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bălan au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 48 de ani, din Bălan, sub aspectul comiterii infracțiunii de încălcare a măsurilor dispuse printr-un ordin de protecție.

În fapt, la aceeași dată, în jurul orei 17.00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bălan au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat de 51 de ani, din Bălan, despre producerea unui scandal. Din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului a rezultat că acesta a solicitat prezența polițiștilor deoarece un bărbat de 48 de ani ar fi intrat în locuința tatălui său, de 76 de ani, din Bălan, încălcând astfel un ordin de protecție.

Polițiștii au constatat că bărbatul de 48 de ani nu a respectat prevederile ordinului de protecție emis de Judecătoria Miercurea-Ciuc la data de 27 februarie a.c., care prevedea să păstreze o distanță de 10 metri față de bărbatul de 76 de ani. În urma constatării, polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecţie a oricăreia dintre măsurile prevăzute şi dispuse prin ordinul de protecție.”, informează IPJ Harghita.

Conform IPJ Harghita, bărbatul de 48 de ani a fost transportat și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Covasna.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy