Un topliţean de 21 de ani a provocat un accident rutier între Borsec şi Topliţa. Trei persoane au fost rănite

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Un topliţean de 21 de ani, care a efectuat o depăşire neregulamentară, s-a oprit cu autoturismul într-o căruţă, între Borsec şi Topliţa.

Foto cu caracter ilustrativ

La data de 04.07.2019, în jurul orei 21:40, un tânăr de 21 de ani, din municipiul Topliţa, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 15, dinspre oraşul Borsec spre localitatea sa de domiciliu, a efectuat o depășire neregulamentară şi a intrat în coliziune frontală cu un vehicul cu tracțiune animală, condus de un adolescent de 15 ani, din localitatea Reghin, judeţul Mureş.

În momentul producerii accidentului, din care a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto şi a pasagerelor de atelaj, o femeie de 32 de ani şi o minoră de 13 ani, ambele din municipiul Topliţa, niciunul dintre cei implicaţi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria, Topliţa.

  • IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy