Distracție inconștientă. Șapte tineri înghesuiți într-un autoturism, condus de un minor

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Poliţiştii au prins 4 din 7 tineri, care au fugit dintr-un autoturism condus de un adolescent de 17 ani, din comuna Sânmartin, la ieşire din Miercurea Ciuc

La data de 19.07.2019, în jurul orei 23:40, un echipaj de siguranţă publică a pornit în urmărirea unui autoturism care circula dinspre strada Iancu de Hunedoara spre strada Leliceni din municipiul Miercurea Ciuc şi al cărui conducător auto, la vederea poliţiştilor, la ieșirea din oraș a virat brusc pe un drum forestier.

La un moment dat conducătorul auto urmărit a pierdut controlul, iar autoturismul a rămas blocat, moment în care 7 persoane au ieşit din autoturism și au fugit spre lacul Şuta.

Poliţiştii au depistat mai întâi 3 persoane de sex feminin şi una de sex masculin, cu vârsta cuprinsă între 17 şi 24 de ani, din judeţele Harghita şi Covasna, iar mai apoi au fost identificate şi celelalte persoane, doi tineri de 17 şi unul de 19 ani, toţi din judeţul Harghita.

De asemenea, în urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, s-a stabilit că autoturismul în cauză a fost condus de un tânăr de 17 ani, faţă de care sunt continuate cercetările, pentru comiterea infracţiunii de conducere fără permis.

  • IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy