Tatăl unui fete de 16 ani a reclamat la poliție faptul că fiica sa a fost agresată la o stână din Șimonești

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Polițiștii din Odorheiu Secuiesc au intervenit la sesizarea unei persoane din Sita Buzăului, județul Covasna, care a reclamat faptul că fiica sa, de 16 ani, ar fi fost agresată în timp ce se afla în incinta unei stâni din localitatea Șimonești.

În data de 03.08.2019, ora 13.57, Poliția municipiului Odorheiu Secuiesc a fost sesizată, prin SNUAU 112, de către un bărbat din Sita Buzăului, județul Covasna, cu privire la faptul că fiica, de 16 ani, ar fi fost agresată, în timp ce se afla într-o stână aflată pe raza comunei Șimonești. La fața locului s-au deplasat mai multe echipe de polițiști care au constatat că aspectele semnalate nu se confirmă. Din relatările tinerei a rezultat faptul că aceasta se afla la stâna respectivă de aproximativ un an și jumătate, unde a venit, de bunăvoie, împreună cu prietenul ei, un tânăr de 19 ani, din Întorsura Buzăului, județul Covasna.

Tânăra a fost preluată de o echipă de la Poliția municipiului Odorheiu Secuiesc, care a predat-o colegilor de la Inspectoratul de Poliție Județean Covasna pentru a fi condusă la membrii familiei.

  • IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy