A furat un autoturism și l-a incendiat. Făptașul a fost prins la Tulgheș

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Polițiștii harghiteni au prins un tânăr, de 21 ani, din Fetești, județul Ialomița, cercetat pentru sustragerea unui autoturism pe care, ulterior, l-a distrus, prin incendiere.

În data de 06.08.2019, Poliția municipiului Toplița a primit o solicitare de sprijin din partea Inspectoratului de Poliție Județean Neamț – Poliția municipiului Piatra Neamț, cu privire la un tânăr, de 21 ani, din municipiul Fetești, județul Ialomița, cercetat pentru faptul că în noaptea de 05/06.06.2019, în timp ce se afla pe raza localității nemțene susmenționate a sustras un autoturism pe care, ulterior, l-a distrus, prin incendiere. Potrivit datelor furnizate, tânărul, care se sustrăgea cercetărilor, ar fi fost semnalat în zona de competență a subunității de poliție susmenționate. Astfel, în urma activităților de investigare efectuate, o echipă de polițiști l-a depistat pe tânăr pe raza comunei Tulgheș și l-a condus la sediul Postului de Poliție Tulgheș.

În cursul aceleiași zile, tânărul a fost predat unei echipe de la polițiști de la Poliția municipiului Piatra Neamț, pentru continuarea cercetărilor.

  • IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy