Bănci noi în staţiile de autobuz din cartierul Tudor Vladimirescu

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Pentru creşterea comfortului călătorilor şi a trecătorilor, se instalează bănci noi în staţiile de autobuz din cartierul Tudor Vladimirescu, în acest fel se continuă şi înfrumuseţarea oraşului.

Anul trecut, Primăria Municipiului Miercurea Ciuc a instalat bănci sub acoperişul sau în apropierea staţiilor de autobuz aflate în centrul oraşului. Intenţia era crearea unei atmosfere mai plăcute pentru călători şi pentru locuitorii oraşului, în general. Acţiunea continuă cu instalarea a nouă bănci noi în cartierul Tudor Vladimirescu.

Amplasarea băncilor este în curs pe Piaţa Cetăţii (două locaţii), pe strada Tudor Vladimirescu (trei locaţii), pe b-dul Frăţiei (două locaţii), la staţia de autobuz a clădirii principale a Spitalului Judeţean de Urgenţă (strada Mikó), respectiv la intrarea în imobilul policlinicii.

Primăria a mai amplasat bănci noi concomitent cu reabilitarea cartierelor, şi a instalat bănci şi pe baza solicitării locatariilor diferitelor cartiere/străzi – ca de exemplu pe strada Cântarului, b-dul. Timişoarei, sau aleea Narciselor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy