Tânăr de 19 ani din Gheorgheni, prins fără permis și cu lemne furate

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Sesizaţi despre un furt de material lemnos de la Suseni, poliţiştii au acţionat rapid, iar la ieşire din Ciumani au interceptat transportul auto ilicit, efectuat de un tânăr de 19 ani, din municipiul Gheorgheni, fără permis de conducere.

La data de 12.11.2019, în jurul orei 21:40, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Harghita a fost sesizat despre faptul că, autori necunoscuţi au sustras material lemnos din incinta unei societăţi comerciale din comuna Suseni, iar autovehiculul implicat în comiterea faptei se deplasează spre comuna Ciumani.

Printr-o reacţie imediată, poliţiştii au identificat autovehiculul în cauză pe D.J. 126, la ieșire din comuna Ciumani, constatând că acesta este încărcat cu aproximativ 2 mc de lemn de foc, iar în interior se află doi tineri de 19 ani şi o femeie de 30 de ani, toţi din municipiul Gheorgheni.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat că tânărul aflat la volan nu este posesor de permis de conducere.

Materialul lemnos a fost restituit administratorului unităţii economice păgubite, în cauză fiind întocmit dosar penal, atât pentru furt cât şi pentru conducere fără permis.

  • IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy