Miercurea Ciuc: Pas important spre a deveni un smart city

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Pentru Primăria Municipiului Miercurea Ciuc, de acum încolo cea mai rapidă posibilitate de comunicare cu locuitorii orașului va fi aplicația smartphone numită SzeredApp: utilizatorii vor fi anunțați de pildă despre comunicatele Primăriei chiar în momentul publicării lor.

Aplicația SzeredApp a fost lansată în luna mai al anului curent de către antreprenori tineri din Miercurea Ciuc. În urma cooperării cu Primăria, aplicația a fost reeditată, și a devenit accesibilă și limba română. Actualizarea aplicației a fost prezentată într-o conferința de presă în data de 18 noiembrie 2019 de către viceprimarul Füleki Zoltán, și din partea designerilor de către Nagy Lajos, directorul executiv a firmei The Marketive.

Aplicația a fost lărgită cu patru componente noi: Informații publice (știri, comunicate, anunțuri de interes public), Monitorul local (în primul rând conținând linkuri spre hotărâri ale Consiliului Local), Sesizarea Primăriei, iar în modulul Evenimente a primit submeniuri proprii instituțiilor aflate în subordinea Consilului Local.

Cei care folosesc pe aplicația, vor primi anunțuri tip push-notification, iar în cazul în care  devin deranjante, acestea pot fi oprite. Aplicația are în prezent mai mult decât 1600 de descărcări.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy