Un pas înainte pentru siguranța publică în Miercurea Ciuc

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Pentru creșterea eficienței, costuri mai scăzute, și nu în ultimă instanță pentru sporirea siguranței publice, Primăria Municipiului Miercurea Ciuc instalează corpuri moderne de iluminat în mai multe locații.

Iluminatul public din Miercurea Ciuc este asigurat de 3448 corpuri de iluminat: 40% dintre acestea sunt de tip LED, conectate de sistemul de monitorizare Owlet.

La finele anului 2019, primăria preconizează instalarea unor noi corpuri de iluminat stradal. Instalarea unora se află deja în curs pe strada Iancu de Huneadoara, respectiv în zona situată între bulevardul Timișoarei și strada Inimii. Urmează sectoare ale a străzii Szék, strada Sarkadi Elek, strada Minei, strada Mikó și strada Piscului, iar pe strada Brașovului – la interescția cu strada Patinoarului, respectiv cu strada Zöld Péter – două treceri de pietoni vor fi iluminate cu corpuri de ilumunat speciale, crescând astfel nivelul de siguranță a pietonilor. De asemenea, corpuri de iluminat moderne/eficiente sunt instalate deja pe strada Iancu de Hunedoara, ca parte a lucrărilor finanțate de beneficiarul parcului retail Nest.

În cadrul reabilitării cartierului Spicului și a aleii Ciocârliei vor fi instalate 130, respectiv aproximativ 15 corpuri de iluminat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy