Programul periodic de instruire al formatorilor pompierilor voluntari, ediția a II-a

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Asociaţia Pompierilor Voluntari din Județul Harghita, cu sprijinul Federaţiei Pompierilor din Ungaria şi cu participarea unor membrii ai Federaţiei Pompierilor din Budapesta a organizat cu succes ediţia a doua a programului periodic de instruire al formatorilor.

Cursurile au avut loc în trei locaţii diferite : joi, 22 noiembrie la Vlăhiţa; vineri, 23 noiembrie la Zetea şi sâmbătă, 24 noiembrie la Satu Mare.

Am avut prilejul de a participa la un program de instruire de înaltă calitate, împreună cu alţi 35 de participanţi ai diferitelor servicii sau asociaţii de pompieri voluntari din judeţul Harghita.
Având în vedere că formatorii nu pot ajunge în toate zonele judeţului Harghita şi din judeţele învecinate, scopul programului de instruire ai şefilor serviciilor voluntare sau înlocuitorii acestuia este ca, cunoştiinţele teoretice şi practice acumulate să fie predate către toţi membrii serviciului/asociaţiei pe care o reprezintă.
Ne propunem ca pe viitor aceste programe de instruire să le organizăm semestrial, având speranţa că un număr cât mai mare de servicii şi asociaţii voluntare de pompieri să participe în folosul membrilor acestora şi ai comunităţilor pe care le reprezintă.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy