Aproape de comă alcoolică, un bărbat din Odorheiu Secuiesc a intrat cu mașina într-un gard

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Autoturism oprit într-un gard de pe strada Fabricii, la Cristuru Secuiesc, pe fondul stării de ebrietate a conducătorului auto, care avea 1,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 04:12.2019, în jurul orei 12:20, Poliția Oraşului Cristuru Secuiesc a fost sizată cu privire la faptul că, pe strada Fabricii din localitate, s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale.

La fața locului, poliţiştii au identificat un bărbat din municipiul Odorheiu Secuiesc, în vârstă de 35 de ani, bănuit că a condus autoturismul respectiv în timp ce avea 1,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, situaţie în care a pierdut controlul şi a părăsit partea carosabilă, după care s-a oprit în gardul imobilului cu nr. 56.

Cel în cauză a fost condusă la Centrul de Sănatate Cristuru Secuiesc, unde i s-au recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, sens în care pe numele său a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

  • IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy