Barurile și discotecile din Miercurea Ciuc au fost verificate de polițiști

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Foto: superdj.ro

Acţiune de amploare a poliţiştilor harghiteni, desfăşurată la sfârşitul săptămânii în Miercurea Ciuc, în baruri, discoteci şi alte localuri publice.

Având în vedere preocuparea profesională a poliţiştilor pentru ordinea, liniştea şi siguranţa publică, precum şi vulnerabilităţile în acest domeniu în locaţiile în care se consumă băuturi alcoolice, la sfârşitul săptămânii a fost organizată o amplă acţiune, pe raza municipiului Miercurea Ciuc.

Scopul principal al activităţilor desfăşurate de poliţişti a fost acela al prevenirii şi combaterii faptelor antisociale comise în baruri, discoteci și alte localuri publice.

Cei 52 de polițiști angrenaţi în misiune, de la toate structurile operative ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita, au legitimat 283 de persoane, dintre care 18 au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Miercurea Ciuc.

În urma faptelor ilicite constatate, polițiștii au întocmit 3 dosare de cercetare penală şi au aplicat 10 sancțiuni contravenționale, toate în domeniul ordinii şi siguranţei publice, cuantumul total al amenzilor fiind de 24.800 de lei.

De asemenea, ca măsură complementară, au fost ridicaţi în vederea confiscării 3.343 de lei.

Poliţiştii harghiteni vor continua să desfăşoare şi în perioada următoare astfel de acţiuni, cu atât mai mult cu cât se apropie Sărbătorile de Iarnă, pe care ni le dorim cu toţii liniştite, fără evenimente nedorite.

  • IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy