Toplița: A produs un accident si a fugit. Polițiștii l-au găsit la circa 1 km distanța, beat zdravăn

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Foto cu caracter ilustrativ

Conducător auto turmentat depistat de poliţişti la circa 1 km de la locul unui accident rutier, pe raza municipiului Topliţa.

La data de 13.12.2019, la ora 20:14, Poliția Municipiului Toplița a fost sesizată telefonic, prin intermediul S.N.U.A.U. 112, despre faptul că pe strada Stejarului s-a produs un accident rutier, iar autoturismul implicat a plecat de la faţa locului.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care, în urma primelor verificări efectuate, l-a identificat pe conducătorul auto bănuit de producerea accidentului, la o distanţă de aproximativ 1 km, pe strada Ștefan cel Mare, acesta fiind un localnic de 65 de ani, care avea 0,88 mg/l alcool în aerul expirat.

Cel în cauză a fost condus la Spitalul Municipal Toplița, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie, sens în care pe numele său a fost înregistrat un dosar de cercetare penală.

  • IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy