5 sfaturi despre cum să pariați pe fotbal

0

Articol disponibil în: Română

 

Pariul pe sportul rege este una dintre cele mai ușoare activități pe care le puteți face. Pentru a plasa pariuri în mod corect, trebuie să priviți această activitate ca pe ceva distractiv, niciodată ca mijloc de a câștiga din ce în ce mai mulți bani, deoarece este probabil să apară frustrările atunci când lucrurile nu merg așa cum v-ați dorit. Iată câteva sfaturi despre cum să pariați pe fotbal atunci când vă încercați norocul la Super bet.

1. Pariați întotdeauna pe ligi cunoscute

Poate părea un sfat evident, dar mulți pariori decid să parieze pe jocuri din ligi complet necunoscute despre care au foarte puține informații. Informațiile vă oferă putere și cu cât aveți mai multe informații despre o ligă, cu atât șansele de a obține rezultate mai bune atunci când plasați pariurile sunt mai mari. La urma urmei, trebuie să aveți parte de emoție pariind pe meciurile pe care le puteți urmări, fie la radio, fie la TV.

2. Evitați să pariați în favoarea echipei preferate

Da, cu toții avem o echipă preferată și de multe ori ne lăsăm influențați de sentimente, un lucru care nu este întotdeauna benefic atunci când pariem. De fiecare dată când pariem pe un meci în care joacă echipa noastră, există un procent (mai mare sau mai mic în funcție de fiecare) care ne face să optăm întotdeauna pentru un pariu favorabil acesteia.

3. Analizați situația meciului

Există mulți factori care pot afecta evoluția normală a unui meci și ar trebui să încercați să luați în considerare toți acei factori posibili. Luați în considerare următoarele:

– Verificați jucătorii accidentați din fiecare echipă.

-Rețineți care sunt jucătorii prezenți și lipsă din fiecare echipă înainte de a paria.

-Verificați dacă antrenorul va face schimbări.

-Conferințele de presă sunt întotdeauna importante. Încercați să fiți atenți la declarațiile antrenorului și jucătorilor.

– Urmăriți interesul fiecărei echipe pentru competiție.

Este posibil să existe echipe neinteresate de unele competiții. De exemplu, există competiții cărora multe echipe din Liga I nu le dau foarte mare importanță. De obicei, antrenorul face schimbări pentru a-și atinge  obiectivele în competițiile importante. Europa League este o altă competiție în care antrenorii încearcă de obicei jucători noi, cel puțin în faza grupelor. Cu cât cunoașteți mai bine obiectivul fiecărei echipe, cu atât veți avea rezultate mai bune.

-Posibilă oboseală datorată meciurilor desfășurate.

Jucătorii nu sunt roboți, așa că oboseala  își poate face simțită prezența. Dacă o echipă joacă trei meciuri în mai puțin de o săptămână, ar trebui să țineți cont de oboseala respectivă atunci când pariați. În general, echipele care au jucat în competiția europeană, nu depun foarte mult efort în meciurile din ligă.

-Ce condiții meteorologice vor fi în timpul jocului.

Un alt punct foarte interesant de care casele de pariuri de multe ori nu țin cont este vremea. Poate că n-ar strica să fiți atenți la vreme și la cum va fi iarba în momentul jocului.

-Arbitrul meciului.

Arbitrii joacă un rol important. Arbitrii sunt protagoniști. Unii sunt mai permisivi decât alții, ceea ce implică faptul că anumite echipe vor juca mai brutal fără a fi sancționate.

-Ultimele rezultate produse în confruntări directe.

-Media golurilor marcate / acordate în ultimele 5-10 jocuri.

-Rezultatele obținute de echipa locală acasă.

-Rezultatele obținute de echipa oaspete în deplasare.

Toate statisticile sunt puține când vine vorba de pariuri. Cu cât aveți mai multe statistici în minte, cu atât pariurile vor fi mai bune.

4.Descoperiți care piețe vă oferă rezultate mai bune

Unul dintre avantajele mari ale pariului pe Superbet este faptul că aveți nenumărate piețe pe care puteți paria fără a fi nevoie să folosiți tipicul 1X2. Încercați să beneficiați de acest lucru încercând diferitele piețe existente. Este posibil ca piețele pe cornere să fie mai bune decât pariurile pe câștigătorul meciului.

Dacă da, uitați-vă la toate statisticile referitoare la cornere ale echipelor și încercați să anticipați cum se poate desfășura jocul. Este posibil ca, dacă există un obiectiv timpuriu, meciul să se defășoare de așa manieră încât arbitrul să dea mai multe cornere. În caz contrar, dacă vă așteptați la un joc strâns, vă sfătuim să pariați că vor fi puține goluri sau câteva cornere. Contează să încercați să descoperiți la timp care piețe sunt cele care vă fac într-adevăr câștigători.

5. Nu pariați niciodată pentru a recupera banii pierduți

Poate cel mai important sfat. Ați pierdut un pariu pentru un gol extra sau din cauza eșecului răsunător al atacantului în ultimul moment? Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să încercați să vă relaxați. S-ar putea să fie un moment bun să vă deconectați și să pariați atunci când vă va trece furia. Faceți o plimbare, distrați-vă sau pur și simplu citiți o carte. Orice lucru care vă poate relaxa, vă va ajuta ca data viitoare să plasați pariuri cu mintea limpede. Succes!

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy