“Formare profesională pentru adaptare la specializare inteligentă” – conferința de lansare a proiectului

0

Articol disponibil în: Română

Foto: Patronatul Român-Filiala Harghita

Filiala Patronatului Român din județul Harghita, în parteneriat cu First Job School SRL Brașov, Camera de Comerț și Industrie Harghita și Asociația pentru Tineret Fidelitas anunță conferința de lansare a proiectului Formare profesională pentru adaptare la specializare inteligentă”, cod MYSMIS 128151. Conferința va avea loc în data de 29.01.2020, ora 11.00 la Sala de Marmura din Palatul Administrativ (casa alba).

Proiectul se desfășoară în perioada 29.10.2019 – 28.04.2021 în regiunea Centru.

 

Obiectivul general al proiectului constă în sprijinirea angajaților din Regiunea Centru în vederea creșterii capacității de adaptare a lor la cerințele sectoarelor cu potențial competitiv indentificate conform SNC și în domeniile de specializare inteligentă conform SNCDI, prin îmbunătățirea nivelului de cunoștințe/competențe/ aptitudini pe tot parcursul vieții și prin promovarea unor metode inovatoare de învățare la locul de muncă, într-o perioadă de 18 luni.

Prin intermediul proiectului grupul țintă poate beneficia GRATUIT de servicii după cum urmează:

  • Servicii de informare și conștientizare privind beneficiile formării profesionale continue
  • Programe de formare profesională: Operator la mașini unelte cu comandă numerică, Instalator a păși canal, Lucrător comercial, Confecționer textile, Electrician, Sudor, Agent de securitate, Operator introducere, validare și prelucrare date.
  • Servicii suport pentru inovarea socială și dezvoltarea durabilă

Proiect cofinanțat prin Programul Operațional Capital Uman, Axa Prioritară 3-Locuri de muncă pentru toți, Prioritatea de investiții 10.iii: Îmbunătățirea accesului egal la învățarea pe tot parcursul vieții pentru toate grupurile de vârstă într-un cadru formal, non-formal sau informal, actualizarea cunoștințelor, a aptitudinilor și a competențelor forței de muncă și promovarea unor căi de învățare flexibile, inclusiv prin orientare profesională și prin validarea competențelor dobândite, Obiectiv specific 3.12 – Îmbunătățirea nivelului de cunoștințe/ competențe/ aptitudini aferente sectoarelor economice/ domeniilor identificate conform SNC şi SNCDI ale angajaților.

 

Date de contact: Mark Dezso-Sorin, tel.0744643710 sau [email protected]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy