Dispăruți fără urmă, din Harghita

0

Articol disponibil în: Română

Dintre cele 100 de persoane date dispărute pe site-ul Poliției Române, 16 sunt din Harghita sau de pe teritoriul administrativ al județului Harghita:

 

KRISTAL CSABA

Născut în: Tirgu Mures, jud. MURES, ROMANIAData nașterii: 08-02-1967

Cetățenie: ROMANIA

Domiciliat în: Borsec, jud. HARGHITA, ROMANIA

LOCUL_DISPARITIEI: JAKABSZALLAS, UNGARIA

Motivul: DISPARUT

Semnalmente

Inaltime:175 cm, Greutate:70 kg, Culoare piele:ALBA, Corpolenta:ATLETIC, Culoare par:SATEN, Natura par:DREPT, Lungime par:SCURT, Coafura:CARARE PE DREAPTA, Contur fata:OVAL, Inaltime frunte:MIJLOCIE, Inclinare frunte:VERTICALA, Culoare ochi:VERZI, Marime ochi:MICI, Forma urechi:OVALA, Marime nas:MIJLOCIU, Are mustata, Marime gura:MICA, Afectiune medicala nr. 1: Afectiune:AJUTOARE ARTIFICIALE, Tip:OCHELARI,

Detalii

NUMITUL KRISTAL CSABA, IN VARSTA DE 52 DE ANI, DIN ORASUL BORSEC, JUDETUL HARGHITA, A PLECAT DE LA DOMICILIU IN UNGARIA, LA MUNCA, IN URMA CU 5-6 ANI. FAMILIA NU A MAI REUSIT SA IA LEGATURA CU ACESTA DIN ANUL 2018, LUNA IANUARIE. POARTA OCHELARI DE VEDERE, CU DIOPTRII MARI.

 

CSIBI EMERIC

Născut în: Ditrau, jud. HARGHITA, ROMANIAData nașterii: 06-07-1941

Cetățenie: ROMANIA

Domiciliat în: Ditrau, jud. HARGHITA, ROMANIA

LOCUL_DISPARITIEI: Ditrau, jud. HARGHITA, ROMANIA

Motivul: DISPARUT

Semnamente

Inaltime: 180 cm, Greutate:90 kg, Corpolenta:ATLETIC, Culoare par:SATEN, Contur fata:OVAL, Culoare ochi:CAPRUI,

Detalii

SEMNALMENTE: 1,80 INALTIME, GREUTATE: 90 KG., CONSTITUTIE ATLETICA, PAR SATEN, OCHI CAPRUI. DETALII: LA DATA DE 01.06.2019 IN JURURL OREI 24,00, A PLECAT DE LA DOMICILIUL SAU DIN DITRAU, JUD. HARGHITA, INTR-UN LOC NECUNOSCUT, FARA A MAI REVENI PANA IN PREZENT SI FARA A MAI LUA LEGATURA CU FAMILIA.

 

MADARASZ ANTON

Născut în: Joseni, jud. HARGHITA, ROMANIAData nașterii: 19-01-1965

Cetățenie: ROMANIA

Domiciliat în: Joseni, jud. HARGHITA, ROMANIA

LOCUL_DISPARITIEI: Aldea, jud. HARGHITA, ROMANIA

Motivul: DISPARUT

Semnalmente

Inaltime:165 cm, Greutate:65 kg, Corpolenta:ATLETIC, Culoare par:SATEN, Natura par:DREPT, Lungime par:SCURT, Culoare ochi:VERZI,

Detalii

Semnalmentele : inaltime aproximativ 1,65 m, 65 kg, par scurt saten, ochi verzi, cizme de cauciuc verzi, pantaloni treining lungi de culoare negru, nu are semne particulare pe corp si nu figureaza in evidente cu boli psihice. Madarasz Anton a plecat voluntar de la domiciliul din comuna Joseni, din data de 05.04.2019 orele 10,00 intr-o locatie necunoscuta, si nu s-a mai intors pana in prezent.

 

LUKACS ARPAD

Născut în: Ocna de Sus, jud. HARGHITA, ROMANIAData nașterii: 08-10-1953

Cetățenie: ROMANIA

Domiciliat în: Becas, jud. HARGHITA, ROMANIA

LOCUL_DISPARITIEI: Becas, jud. HARGHITA, ROMANIA

Motivul: DISPARUT

Semnalmente

Inaltime:170 cm, Greutate:70 kg, Corpolenta:ATLETIC, Culoare par:GRIZONAT, Natura par:DREPT, Lungime par:SCURT, Coafura:CARARE PE STINGA, Contur fata:OVAL, Culoare ochi:ALBASTRI, Semn particular nr. 1: Tip:ALUNITE, Parte corp:SUPERIOARA, Loc:POMET, Descriere:ALUNITA PE OBRAZ SUB OCHIUL STANG,

Detalii

SEMNALMENTE: VARSTA 65 ANI, INALTIME 1,67M-1,70M, 65-70 KG, PAR CARUNT, OCHI ALBASTRI, AVAND O ALUNITA PE OBRAZ SUB OCHIUL STANG. DETALII: PLECAT VOLUNTAR IN DATA DE 05.11.2018, IN JURUL OREI 11,30 DIN COM.PRAID SPRE LOCALITATEA CORUND, FARA A MAI REVENI LA DOMICILIU. LA DATA DISPARITIEI ERA IMBRACAT CU PANTALONI DE CULOARE INCHISA, BLUZA IN DUNGI, VESTA DE CULOARE INCHISA SI O PALARIE DE CULOARE NEAGRA. DE ASEMENEA, ACESTA AVEA ASUPRA SA O GEANTA DE UMAR.

 

FORGACS ISTVAN

Născut în: Odorheiu Secuiesc, jud. HARGHITA, ROMANIAData nașterii: 28-03-1986

Cetățenie: ROMANIA

Domiciliat în: Daia, jud. HARGHITA, ROMANIA

LOCUL_DISPARITIEI: Daia, jud. HARGHITA, ROMANIA

Motivul: DISPARUT

Semnalmente

Inaltime:170 cm, Greutate:65 kg, Corpolenta:ATLETIC, Culoare par:SATEN, Lungime par:SCURT, Culoare ochi:VERZI, Semn particular nr. 1: Tip:ALUNITE, Loc:SPATE, Descriere:ALUNITA DE FORMA UNUI BOB DE OREZ,

Detalii

Semnalmente: inaltime circa 1,70 m,constitutie atletica, greutate aproximativ 60-65 Kg, ochi verzi, sprancene groase, par negru, drept Semne particulare: alunita spate de marimea unui bob de orez. DETALII: Acesta obisnuia sa plece sa lucreze ca ingrijitor de animale la diferiti cetateni de pe raza judetelor invecinate, respectiv Brasov, Covasna si Mures. Ultima data a plecat voluntar de la domiciliu in cursul lunii ianuarie 2017, in loc necunoscut, fara a mai lua legatura cu familia.

 

CIBOTARIU TOADER

Născut în: Falticeni, jud. SUCEAVA, ROMANIAData nașterii: 14-02-1942

Cetățenie: ROMANIA

Domiciliat în: Iasi, jud. IASI, ROMANIA

LOCUL_DISPARITIEI: Aldea, jud. HARGHITA, ROMANIA

Motivul: DISPARUT

Semnalmente

Inaltime:175 cm, Greutate:85 kg, Corpolenta:ATLETIC, Culoare par:GRIZONAT, Lungime par:SCURT,

Detalii

La data de 26.07.2017, in jurul orei 17,30 numitul CIBOTARIU TOADER, in varsta de 75 ani, a plecat pe jos, intr-o plimbare pe Paraul oii, din loc. Lacu Rosu, jud. Harghita. Acesta se afla cazat impreuna cu sotia si familia Bocancea la Pensiunea Cristina situata pe str. Paraul oii, din loc. Lacu Rosu si nu s-a mai intors la locul de cazare. Semnalmentele persoanei disparute sunt : inaltime aproximativ 1,75 m, ten deschis, par carunt tuns scurt, aproximativ 85 kg, fara semne particulare. La momentul disparitiei acesta purta o camasa tip velur de culaore rosu, pantalon trenung de culoare gri inchis cu o dunga gri deschis si pantofi negri cu talpa groasa.

 

SZABO LASZLO

Născut în: Aldea, jud. HARGHITA, ROMANIAData nașterii: 12-04-1962

Cetățenie: ROMANIA

Domiciliat în: Oraseni, jud. HARGHITA, ROMANIA

LOCUL_DISPARITIEI: Alsonemeti, UNGARIA

Motivul: DISPARUT

Detalii

În toamna anului 2002, Szabo Laszlo a plecat la lucru in localitatea Alsonemeti din Ungaria si de atunci nu a mai tinut legatura cu familia, si nu se mai cunoaste locatia sa actuala. Semnalmente: inaltime 1.80m, greutate cca 90/100Kg, atletic, de obicei purta mustata, Dintii din partea de sus ii are lipsa ca urmare a unui accident de munca. In zona urechii prezinta o cicatrice ca urmare a unei interventii chirurgicale.

 

MATE STEFAN

Născut în: Ocland, jud. HARGHITA, ROMANIAData nașterii: 01-05-1961

Cetățenie: ROMANIA

Domiciliat în: Miercurea Ciuc, jud. HARGHITA, ROMANIA

LOCUL_DISPARITIEI: Racu, jud. HARGHITA, ROMANIA

Motivul: DISPARUT

Detalii

La data de 05.06.2013 in jurul orelor 06,00 a plecat voluntar de la o stana de pe raza comunei Racu judetul Harghita in directie necunoscuta.Disparutul sufera de tulburare de conduita hiperkinetica F90.1.La data disparitiei susnumitul era imbracat cu bluza de culuare alb cu maro,pantaloni din stofa de culoare gri si cizme de cauciuc de culoare verde.Semnalmente;1,60 m, 60 kg, constitutie astenica, fata alungita, par scurt carunt.

 

CSISZAR ELISAVETA

Născut în: Mihaileni, jud. HARGHITA, ROMANIAData nașterii: 24-08-1928

Cetățenie: ROMANIA

Domiciliat în: Mihaileni, jud. HARGHITA, ROMANIA

LOCUL_DISPARITIEI: jud. HARGHITA, ROMANIA

Motivul: DISPARUT

Detalii

Semnalmente: inaltime 1,70, greutate 55-60 kg, astenica, par incaruntit, ochi caprui, fara semne particulare.La data disparitiei, Csiszar Elisaveta era imbracata cu un pantalon de culoare neagra, bluza de culoare neagra avand pe cap un batic de culoare neagra. Susnumita, in data de 31.05.2008, a plecat de la domiciliu si nu s-a mai intors acasa.

 

VARGA ISTVAN

Născut în: Remetea, jud. HARGHITA, ROMANIAData nașterii: 21-08-1944

Cetățenie: ROMANIA

Domiciliat în: Remetea, jud. HARGHITA, ROMANIA

LOCUL_DISPARITIEI: Toplita, jud. HARGHITA, ROMANIA

Motivul: DISPARUT

Detalii

Semnalmente inaltime 165-168 cm,40-45 kg, astenic, par carunt, fara dantura in fata,barba neingrijita,, degetele de la mana dreapta strambe. La momentul plecarii, acesta era imbracat cu un pulovar de lana de culoare cenusie, pantaloni negri de stofa,cizme de cauciuc de culoare neagra, sapca de culoare albastruie. In data de 23.05.2008 in jurul orelor 16.00-18.00 susnumitul a plecat de la punctul de lucru din zona Lomas Calimani Toplita, unde lucra ca paznic la sfarsit de saptamana, data de la care nu s-a mai intors nici acasa si nici la locul de munca.

 

BALINT DENES

Născut în: Varsag, jud. HARGHITA, ROMANIAData nașterii: 16-10-1942

Cetățenie: ROMANIA

Domiciliat în: Odorheiu Secuiesc, jud. HARGHITA, ROMANIA

LOCUL_DISPARITIEI: Secuieni, jud. HARGHITA, ROMANIA

Motivul: DISPARUT

Detalii

in data de 22.02.2008 lucrand cu ziua ca ingrijitor de animale a plecat de la locuinta persoanei la care lucra, intr-un loc necunoscut si nu a revenit. Obiecte de imbracaminte: costum tip salopeta si cizme de cauciuc,, sapca tip sport. Semnalmente: inaltime 180cm, greutate 72/75 Kg, astenic, par grizonat partial, fata ovala, fruntea lata, ochi caprui, urechi mari. Particularitati in vorbire, balbait.

 

NYIKA JANOS

Născut în: Miercurea Ciuc, jud. HARGHITA, ROMANIAData nașterii: 06-08-1968

Cetățenie: ROMANIA

Domiciliat în: Tomesti, jud. HARGHITA, ROMANIA

LOCUL_DISPARITIEI: Tomesti, jud. HARGHITA, ROMANIA

Motivul: DISPARUT

Detalii

SEMNALMENTE: inaltime 1.65 m, 65 kg, astenic, ten inchis (rrom), poarta mustata, ochi caprui, par saten, pieptanat cu carare pe o parte, cu inceput de calvitie. OBIECTE DE IMBRACAMINTE: pantalon tip velur, de culoare maro, pantalon tricotat de culoare albastru, pantofi din piele de culoare maro, marimea41/42, bluza training, de culoare galben cu albastru, cu fermoar in fata, metalic, fara lenjerie de corp si fara sosete, aspect general neingrijit. FARA SEMNE PARTICULARE MENTIUNE: vorbeste doar limba maghiara, stie doar cateva cuvinte in limba romana. In data de 24.10.2007 a plecat de la domiciliul sau din Tomesti, jud. Harghita, fara a reveni pana in prezent.

 

NEAGU ELISAVETA

Născut în: Ghimes-Faget, jud. BACAU, ROMANIAData nașterii: 03-03-1930

Cetățenie: ROMANIA

Domiciliat în: Puntea Lupului, jud. HARGHITA, ROMANIA

LOCUL_DISPARITIEI: Lunca de Jos, jud. HARGHITA, ROMANIA

Motivul: DISPARUT

Detalii

SEMNALMENTE: inaltime:1,50-1,55m, greutate: 60-70 kg, constitutie atletica, ochi albastri, par negru, incarintit, lung pana la umeri si prin in coada la spate, fara breton, pielea foarte alba, fina, usor ridata pe fata, maini mari, brate musculoase. semne particulare: la mana dreapta a suferit o interventie chirurgicala si are o tija metalica intre palma si antebrat, fapt pentrru care nu poate indrepta palma, tinand-o tot timpul flexata spre corp.Bolnava psihic. La sfarsitul lunii august 1999 persoana in cauza a plecat de la domiciliu si nu a mai revenit.

 

SIMON ANDREEA SIMONA

Născut în: Comanesti, jud. BACAU, ROMANIAData nașterii: 02-03-1996

Cetățenie: ROMANIA

Domiciliat în: Ciughes, jud. BACAU, ROMANIA

LOCUL_DISPARITIEI: Miercurea Ciuc, jud. HARGHITA, ROMANIA

Motivul: DISPARUT

Semnalmente

Inaltime:145 cm, Greutate:0 kg, Corpolenta:SLAB, Culoare par:SATEN, Natura par:DREPT, Lungime par:LUNG, Culoare ochi:CAPRUI, Marime ochi:MIJLOCII, Afectiune medicala nr. 1: Afectiune:DIZABILITATI, Tip:VIZUALA, Descriere:CONJUNCTIVITA LA DATA DISPARITIEI,

Detalii

SEMNALMENTE: – INALTIME 1,45 M, FATA OVALA, PAR SATEN DREPT, LUNG PANA LA UMERI, OCHI CAPRUI (ARE CONJUNCTIVITA), IN URECHI CERCEI DIN AUR PREVAZUTI CU PIATRA DE CULOARE ROSIE, CONSTITUTIE ASTENICA, FARA CICATRICI SAU SEMNE PARTICULARE IMBRACAMINTE: GEACA DE IARNA, PANA IN TALIE, DE CULOARE CREM INCHIS, PREVAZUTA IN LATERAL, PE MANECI, CU O BANDA DE CULOARE ROSIE, PANTALONI TRENING DE CULOARE ROSIE, PREVAZUTI PE LATERAL CU DUNGI ALBASTRE, GHETE DE CULOARE MARO, CAPUL DESCOPERIT, AVAND ASUPRA EI LA DATA DISPARITIEI O PLASA DIN MATERIAL TEXTIL DE CULOARE MARO INCHIS MENTIUNI: PRACTICA ARTE MARTIALE. DETALII: LA DATA DE 15.12.2005, IN JURUL OREI 18,30 MINORA A PLECAT CU SUMA DE 100 LEI CA SA CUMPERE PAINE DE LA MAGAZINUL DIN APRIPIEREA LOCUINTEI SALE. MINORA NU S-A MAI INTORS LA DOMICILIU.

 

AMBRUS TIBERIU
Născut în: Dealu, jud. HARGHITA, ROMANIA
Data nașterii: 01-12-1951

Cetățenie: ROMANIA

Domiciliat în: Odorheiu Secuiesc, jud. HARGHITA, ROMANIA

LOCUL_DISPARITIEI: Odorheiu Secuiesc, jud. HARGHITA, ROMANIA

Motivul: DISPARUT

Detalii
SEMNALMENTE: 1.80 m inaltime, constitutie corpolenta, ochi verzi, par saten carunt tuns foarte scurt (are chelie); SEMNE PARTICULARE: proteza dentara la mandibula superioara, la mandibula inferioara prezinta lipsa unui numar de 3 dinti din partea din fata, la nivelul antebratului drept are o cicatrice, membrul inferior drept prezinta urmele unei operatii plastice , calcaiul drept este indreptat spre exterior – in urma accidentului suferit prezinta deficienta locomotorie. IMBRACAMINTE: pulover de culoare albastra, pantalon de culoare maro, palton verde din material de fas, iar in picioare avea bocanci de culoare maro MENTIUNI: este diabetic, dependent de insulina Detalii: In data de 08.12.2005, numitul Ambrus Tiberiu a plecat de la domiciliul sau din mun. Odorheiu Secuiesc, jud. Harghita in loc necunoscut si nu a mai revenit.

 

AMBRUS TIBERIU

Născut în: Dealu, jud. HARGHITA, ROMANIAData nașterii: 01-12-1951

Cetățenie: ROMANIA

Domiciliat în: Odorheiu Secuiesc, jud. HARGHITA, ROMANIA

LOCUL_DISPARITIEI: Odorheiu Secuiesc, jud. HARGHITA, ROMANIA

Motivul: DISPARUT

Detalii

SEMNALMENTE: 1.80 m inaltime, constitutie corpolenta, ochi verzi, par saten carunt tuns foarte scurt (are chelie); SEMNE PARTICULARE: proteza dentara la mandibula superioara, la mandibula inferioara prezinta lipsa unui numar de 3 dinti din partea din fata, la nivelul antebratului drept are o cicatrice, membrul inferior drept prezinta urmele unei operatii plastice , calcaiul drept este indreptat spre exterior – in urma accidentului suferit prezinta deficienta locomotorie. IMBRACAMINTE: pulover de culoare albastra, pantalon de culoare maro, palton verde din material de fas, iar in picioare avea bocanci de culoare maro MENTIUNI: este diabetic, dependent de insulina Detalii: In data de 08.12.2005, numitul Ambrus Tiberiu a plecat de la domiciliul sau din mun. Odorheiu Secuiesc, jud. Harghita in loc necunoscut si nu a mai revenit.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy