Harghiteanul Eduard Novak a obținut medalia de bronz la prima probă a Campionatului de Velodrom de la Milton, Canada

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Foto: Eduard Novak/Facebook

Harghiteanul Eduard Novak a obținut medalia de bronz și locul 3 pe podium după ce a înfruntat înfruntat proba de 1 km, Contratimp, la Campionatul de Velodrom de la Milton, Canada.

Singurul campion paralimpic din istoria României, Eduard Novak, urcă pentru prima dată în carieră pe podium la această disciplină.

Potrivit Agerpres, pe primul loc a terminat britanicul Jody Cundy, deţinătorul recordului mondial, cronometrat cu timpul de 1 min 05 sec 087/1000, urmat de slovacul Jozef Metelka, 1 min 06 sec 039/1000, şi de Novak, 1 min 08 sec 310/1000.

Vineri e rândul probei de 200 m, Sprint, iar sâmbătă – proba de 4 km, Urmărire individuală. La final, duminică – proba de Scratch. Patru competiții, 3 medalii, o medalie la general, multe emoții, dar și o voință uriașă de a câștiga, spunea sportivul înainte de campionat.

Foto: Eduard Novak/Facebook

 

Vă mulțumesc pentru toate gândurile frumoase și încurajările trimise! Am început extraordinar Campionatul de Velodrom de la Milton, cu o medalie de bronz și locul 3 pe podium în prima probă a competiției, 1 km, Contratimp. Iată că ciclismul românesc se află din nou pe podium! Fiți alături de noi, azi urmează proba de 200 m, Sprint.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy