Partidul România Rațională: Jos rasiștii, separatiștii și „naționaliștii” altor țări

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Foto: Partidul România Rațională

Rasismul = efectul separatismului „naționalist” maghiar

Existența rasiștilor, a extremiștilor și a „naționaliștilor” unguri este o jignire adusă poporului român, etnicilor români și tuturor conaționalilor de altă etnie decât cea maghiară!

Este incorect și injust ca România să devină, chiar și pentru scurtă perioadă, punctul „fierbinte” al lumii doar pentru că retardul intelectual și educațional este promovat de mișcarea etnică separatistă maghiară pe teritoriul românesc. Este lipsit de orice morală faptul că o mână de etnici maghiari, habotnici și lipsiți de cele mai elementare norme de bun simț să arunce o lumină negativă asupra noastră. În presa internațională se spune mai pe față mai pe ascuns: „Rasism în România!” sau „În România se manifestă rasismul!”

Deși pretextele publice par să nu fie rasiste, este evident că un grup din ce în ce mai mare de etnici unguri lipsiți de educație și morală, oferă una din cele mai negre perspective asupra gândirii și sentimentelor care îi animă: ura pentru tot ce nu este ungur, ura pentru tot ce nu este alb la piele și ura pentru tot ce înseamnă moralitate și etică.

Începând cu 1990, toți „liderii” partidelor politice au avut mare grijă să permită accesul la viața politică a unor organizații non-profit constituite pe criterii etnice! Este o lipsă de bun simț evidentă! Pentru acești lideri, Constituția României a fost sacrificată în interesul de moment al partidelor aflate la putere, prin acceptarea în Parlamentul României a asociației organizate pe criterii etnice. Lipsa de respect față de Constituția României a fost arătată de TOATE partidele politice care s-au perindat prin Parlament care nu s-au opus creșterii „importanței” acelei asociații de etnici separatiști.

Existența separatiștilor unguri a fost benefică, pe rând fiecărui partid. Și separatiștii unguri au profitat la maxim, mărindu-și de fiecare dată, „tarifele” pentru „prestarea serviciului” de susținere a celor dispuși să facă „înțelegeri” pentru firimituri în plus de la masa stăpânilor!

Starea de fapt de Ditrău nu arată altceva decât o lipsă totală de scrupule pe care o manifestă separatiștii unguri atunci când este vorba de „teritoriul lor”. Cererea de „expulzare” a lucrătorilor angajați legal stă mărturie!

Parlamentarii români stau și râd pe la colțuri, neștiind ce poziție publică să adopte față de starea de lucruri, preocupați fiind mai mult de alegerile din acest an, decât de corectarea unei legislații la care partidele sub pălăria cărora stau ascunși sunt coautoare!

Președintele României are aceeași atitudine de „Lasă că trece!”.
Avocatul Poporului este suferind pentru că își vede amenințată pensia!

Până când trebuie românii (etnicii români și de orice altă naționalitate decât maghiară) să aștepte ca bunul simț, decența și respectul față de România și față de români (alții decât separatiștii unguri) să devină o normalitate?

Români! Până când veți mai continua români să vă mândriți că sunteți români, dar să vă alegeți „lideri” care sprijină grupările și asociațiile separatiste ungurești?

Românii adevărați sunt naționaliști, patrioți și tratează cu obiectivism și neutralitate orice altă etnie de pe teritoriul propriei țări. Aveți partide „la putere” care NU vă reprezintă ca oameni, ca români! Unele conduse de etnici ai altor minorități! Vă reprezintă, cel mult foarte vag, interesele de moment! Până când vă ascundeți capul în nisip așteptând ca ei să decimeze țara în care v-ați născut și trăiți?

Parlamentul, preocupat de „ciolanul următor”, va evita să ia măsurile corecte care se impun.

Iată câteva:

1. Excluderea din viața politică a oricăror forme de grupare extremistă, separatistă și xenofobă, prin corectarea prevederilor Legii Partidelor Politice și a oricăror altor legi care menționează explicit asociații constituite pe criterii etnice!

2. Excluderea imediată din viața publică a oricăror persoane care promovează separatismul, rasismul și xenofobia! Televiziunile aservite intereselor străine continuă să prezinte imagini și „puncte de vedere” pline de meschinărie și falsitate ale „spășiților” care introduc propuneri de separare a teritoriului românesc, argumentate fățarnic!

3. Arestarea imediată a oricăror semnatari ai „petițiilor” prin care se cere îndepărtarea cetățenilor cu drept legal de muncă de pe un teritoriu românesc care NU LE APARȚINE! Îi pot scoate afară din casele lor personale, nu dintr-o localitate!

4. Definirea limbii române ca UNICĂ LIMBĂ OFICIALĂ PE ÎNTREG TERITORIUL ROMÂNIEI OBLIGATORIU DE CUNOSCUT DE CĂTRE TOȚI CETĂȚENII INDIFERENT DE ETNIE!

5. Alocarea unui buget substanțial pentru susținerea comunității române aflate pe teritoriul Ungariei, după modelul implicării statului ungar în politica internă a României!

Până când Parlamentarii „reprezentanți” ai cetățenilor români, refuză să aducă aceste corecții, rolul lor rămâne pur decorativ, având interesul strict de a încasa micile „firmituri” scăpate de la masa stăpânilor!

Cetățenii cu drept de vot decid! Când dai din umeri și stai acasă, poți să fii sigur că vei rămâne fără țară!

Partidul România Rațională
Biroul de presă

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy