Ambulatoriu de hematologie în spitalul din Miercurea Ciuc

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Foto cu caracter ilustrativ

În cadrul Spitalului Județean de Urgență Miercurea Ciuc este disponibil din nou specialitatea de hematologie. Medicul specialist de hematologie dr. Biró Szilárd oferă consultații de specialitate luni între orele 12-13, miercuri între orele 11-15 și joi între orele 13-15 în cabinetul de medicină internă a ambulatoriului integrat.

Programări se pot obține la numărul de telefon 0372 661 291, sau online prin pagina de web a spitalului (www.spitalmciuc.ro).

“Specialitatea de hematologie este căutată de mulți pacienți, sunt bucuroasă că prin dr. Biró Szilárd putem să asigurăm din nou consultații în această specialitate. Pacienții noștri nu mai trebuie să meargă în alte orașe pentru consultații de hematologie, pot să apeleze cu încredere la tânărul specialist” – a declarat dr. Konrád Judit, managerul spitalului care funcționează în subordinea Consiliului Județean Harghita.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy