Consilierul de stat Gabriel Pișcociu: Președintele nu va promulga legea Codului Administrativ în forma sa din 2018

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Foto: Mihai Tîrnoveanu/Facebook

Adunarea publică, organizată de Asociația Calea Neamului a reușit să obțină atenția administrație prezidențiale și fie primită în audiență duminică, pe 1 Martie. Sute de români din județele transilvănene, dar și din Buzău, Prahova și București au strigat că trebuie respinse Codul Administativ și a Legea Educației, modificată, de către președintele Klaus Iohannis.

Sute de oameni au străbătut sute de kilometri pentru a veni în Capitală pentru a transmite mesajul unui Ideal: România trebuie să rămână un Stat NAȚIONAL cu o singură limbă oficială, limba română.

Voința noastră a fost auzită la cel mai înalt nivel în stat și a fost transmisă direct administrației prezidențiale reprezentată de domnul consilier de stat Gabriel Pișcociu, care ne-a și primit în audiență transmițându-ne ca Președintele nu va promulga legea Codului Administrativ în forma sa din 2018, forma ce se regăsește și în textul Ordonanței de urgență a guvernului din 2019.
Este un mesaj deosebit de important mai ales pentru toți românii din întreaga Transilvanie.

Oamenii din întreaga țară s-au unit în jurul fraților lor din Arcul Carpatic atât prin reacția lor fantastică de pe rețelele de socializare cât și în stradă, la București, în 2018, 2019 și de 1 Martie 2020.

Limba Română a fost Mărțișorul nostru comun astăzi, sângele eroilor va rămâne veșnic pe zăpada munților și văilor noastre, ca un simbol al mesajului bunicilor și străbunicilor noștri:
Pe aici nu se trece!
Doamne ajută fraților!

Mihai Tîtnoveanu

”Astăzi, de la ora 9:30, toți cetățenii responsabili și onești din această țară au depus efortul de a fi prezenți în fața intrării de la Camera Deputaților, pentru a manifesta în mod civilizat și argumentat TOTALUL DEZACORD față de PROIECTUL DE LEGE A VACCINĂRII OBLIGATORII PENTRU COPIII ȘI ADULȚII DIN ROMÂNIA!

Țări europene precum Elveția, Austria, Danemarca, Finlanda, Suedia, Norvegia, Olanda, Marea Britanie, Luxemburg, Portugalia, Spania, etc. nu impun (fărăde)legea vaccinării obligatorii împotriva propriilor cetățeni!

Se invocă epidemia de coronavirus de către cei care susțin impunerea (fărăde)legii vaccinării obligatorii. China, unde este DICTATURA, are vaccinare obligatorie de zeci de ani și este principala țară afectată de coronavirus. La ce i-a ajutat pe chinezi vaccinarea obligatorie?” scrie ortodoxinfo.ro.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy