I-a cerut bani împrumut, dar i-a furat şi portofelul

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Foto cu caracter ilustrativ

La data de 17.03.2020, în jurul orei 13:40, Poliţia Municipiului Miercurea Ciuc a fost sesizată de un bărbat de 64 de ani, din comuna Frumoasa, despre faptul că în seara precedentă i-a fost sustras un telefon mobil.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate poliţiştii au stabilit că, la data de 16.03.2020 în jurul orei 22:00, persoana vătămată se afla în incinta autogării din municipiul Miercurea Ciuc, unde s-a întâlnit cu un tânăr de 24 de ani, din oraşul Bălan, care i-a cerut bani împrumut.

După ce i-a dat suma cerută, „oportunistul” a profitat de neatenţia „binefăcătorului” şi i-a sustras din buzunarul hainei un telefon mobil, în valoare de aproximativ 700 de lei.

Cercetările sunt continuate în vederea depistării autorului şi recuperării prejudiciului, precum şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celui în cauză şi tragerii acestuia la răspundere penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

  • IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy