Cozmeni: Mamă și fiică, amenințate cu incendierea locuinţei în timp ce ele vor dormi

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Foto: https://www.google.ro/maps

Ordin de protecţie emis de poliţişti pe numele unui bărbat din comuna Cozmeni, care şi-a ameninţat fiica şi concubina cu incendierea locuinţei.

La data de 18.03.2020, în jurul orei 20:15, Secția 2 Poliție Rurală Miercurea Ciuc a fost sesizată despre faptul că, pe raza comunei Cozmeni, are loc un scandal în familie.

La faţa locului, în urma primelor verificări efectuate, poliţiştii au stabilit că un localnic de 45 de ani, fiind sub influența băuturilor alcoolice, în urma unor discuții în contradictoriu avute cu fiica sa şi cu mama acesteia, o tânără de 22 de ani şi o femeie de 46 de ani, le-ar fi ameninţat că în timp ce ele vor dormi, el va da foc la casă.

Întrucât celor două le-a fost creată o stare de temere, poliţiştii au emis faţă de cel în cauză un ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile, prin care s-a dispus ca acesta să părăsească temporar locuința și să păstreze o distanță de 50 de metri față de concubina şi fiica sa.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare.

  • IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy