Încărcătură de buşteni pentru construcţii, specia stejar și lemn de lucru confiscată la Cristuru Secuiesc şi Miercurea Ciuc

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Foto cu caracter ilustrativ

O autoutilitară şi două căruţe trase de 4 cai, toate încărcate cu lemn de construcţii ilicit, au fost interceptate de poliţiştii harghiteni, la Cristuru Secuiesc şi Miercurea Ciuc.

La data 08.04.2020, în jurul orei 16:00, în cadrul unei acţiuni de prevenire şi combatere a delictelor silvice, un bărbat de 28 de ani, din comuna Zetea, a fost depistat de poliţişti pe raza oraşului Cristuru Secuiesc, în timp ce conducea o autoutilitară încărcată cu buşteni pentru construcţii, specia stejar, fără aviz de însoțire.

La data de 09.04.2020, în jurul orei 03:25, fiind sesizaţi despre faptul că, din zona Kapoczo-Pustayo coboară două căruțe care transportă material lemnos, poliţiştii au acţionat pe traseele posibile de deplasare dinspre zona indicată, astfel încât au identificat cele două atelaje hipo încărcate cu lemn de lucru, acestea fiind conduse de un bărbat de 35 de ani şi o femeie de 36 de ani, ambii din municipiul Miercurea Ciuc.

Toţi cei în cauză, de la care poliţiştii au ridicat în vederea confiscării aproximativ 8 mc de material lemnos, au fost sancţionaţi contravenţional, conform prevederilor Legii 171/2010, cu amendă de 5.000 de lei.

  • IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy