Caz rezolvat! Rromii din Eliseni au fost mutați în condiții bune mai aproape de casă

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Dacă se vrea, se poate! În urma articolului apărut pe Ziar Harghita în care semnalam un caz de Discriminare etnică la centrul de carantină? ”Nu-i voie să puneți aici țigani” a ordonat Arpad Galfi, primarul din Odorheiu Secuiesc,situația a fost remediată.
Ajutorul cerut de către rromii de etnie maghiară publicației noastre nu a rămas fără roade. Oamenii ne-au anunțat că au fost mutați mai aproape de casă și că locuiesc în condiții foarte bune în această perioadă a carantinei instituționalizată. De asemenea, au transmis și un mesaj de mulțumire:
Mulțumim foarte frumos ,,Ziar Harghita” pentru că ați fost alături de noi. Problema noastră s-a rezolvat. Suntem aduși în zona noastră în Cristuru Secuiesc. Condițiile sunt foarte bune.
Multă sănătate!
Cu multă stimă,
Cei 7 tineri rromi din Eliseni.
Redacția Ziar Harghita mulțumește la rândul ei autorităților care au luat în considerare apelul făcut și au rezolvat în termen scurt cazul.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy