Vicepreședintele Consiliului Județean Harghita este infectat cu noul coronavirus. La CJ urmează dezinfecție generală

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Foto: Borboly Csaba/Facebook

 

Aseară, președintele Borboly Csaba anunța că de astăzi numărul angajaților prezenți la sediul consiliului județean va fi redus, iar în clădirea instituției se va efectua o dezinfecție generală:

Începând de mâine se va reduce numărul angajaților prezenți la sediul consiliului județean. Nu în ultimul rând se va efectua și o dezinfecție generală a clădirii instituției după ce s-a confirmat un caz pozitiv de coronavirus în instituția noastră.

 

Pe surse, am aflat că persoana depistată pozitiv la testul COVID-19 este vicepreședintele Consiliului Județean, Barti Tihamer.

Borboly Csaba asigură cetățenii că angajații instituției vor continua să lucreze de acasă și îndeamnă harghitenii să utilizeze și ei mediul online:

Continuăm să lucrăm de acasă. Îndemnăm în continuare utilizarea mediului online pentru depunerea de acte ([email protected]), procesarea documentelor pe suport de hârtie va fi mai înceată. Cetățenii au la dispoziție în acest sens locația desemnată la parterul instituției.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy