Fără curent în comuna Subcetate. Un copac a căzut peste firele electrice

0

Articol disponibil în: Română

Comuna Subcetate a rămas sâmbătă, 31 iulie, în jurul orei 21:00, fără curent electric.

Potrivit informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Harghita, un copac a căzut peste firele de electricitate, motiv pentru care comuna a rămas nealimentată cu curent electric.
Pentru remedierea defecțiunilor, intervine o echipă a distribuitorului de energie electrică.

De asemenea, un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenție nr. 2 Toplița, cu o autospecială, a intervenit pentru îndepărtarea unui copac căzut pe carosabil, în municipiul Toplița.

Amintim că ANM a emis două avertizări de tip nowcasting (imediată) COD PORTOCALIU pentru județul Harghita. Detalii  în articolul COD PORTOCALIU în Harghita (Avertizare imediată)

Actualizare ISU Harghita, ora 22:00: 

Tot în această seară, drumul la Sâncrăieni spre localitatea Sântimbru Băi a fost blocat din cauza unui copac căzut. A intervenit SVSU Sâncrăieni.

De asemenea, a fost nevoie de  intervenția pompieriilor  în localitatea Văcărești, unde  o anexă gospodărească (grajd cu șură) a fost lovită de trăsnet.  Pentru stingerea incendiului s-au deplasat 2 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, cu 2 autospeciale de stingere. A fost alertat și SVSU Mihăileni.

ISU Harghita mai informează  că au rămas nealimentate cu energie electrică 10 PT-uri din 2 localități: Tulgheș și Corbu, cu 716 utilizatori. Echipele distribuitorului de energie electrică acționează în teren pentru remedierea defecțiunilor. Alte 2 localități, zona Toplița, nealimentate cu energie electrică sunt Secu și Bilbor. De asemenea, în zona Cristuru Secuiesc, sunt nealimentate 6 localități: Secuieni, Eliseni, Șoimușu, Vidacut, Bodogaia, Săcel, 16 PT-uri, cu 684 utilizatori.
Se intervine pentru remedierea defecțiunilor.

Actualizare ISU Harghita, 1 august, ora 19:00: 

Dispeceratul Electrica ne-a informat că, la nivelul județului Harghita, s-a reluat alimentarea cu energie electrică în toate localitățile unde furnizarea de energie electrică a fost întreruptă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy