Dosar penal pentru un bărbat din Odorheiu Secuiesc pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului

0

Articol disponibil în: Magyar Română

La data de 31 august 2021, în urma unor activităţi specifice de cercetare şi investigaţie, poliţiştii harghiteni au identificat un bărbat de 53 de ani, din municipiul Odorheiu Secuiesc, bănuit că a fugit de la faţa locului, în urma unui accident pe care l-ar fi provocat în municipiul Miercurea Ciuc.

„Din datele şi indiciile obţinute de poliţişti în anchetă până la acest moment rezultă că, la data de 28 august 2021, în intervalul orar 17:30 – 18:00, bărbatul ar fi efectuat o manevră de mers înapoi, pentru a ieşi cu autoturismul din parcarea unui magazin din municipiul Miercurea Ciuc, în timpul căreia ar fi acroşat şi accidentat un localnic în vârstă de 75 de ani, după care a plecat de la faţa locului.

Ulterior, la data de 30 august 2021, pietonul accidentat s-a prezentat la Spitalul Județean Miercurea Ciuc, în vederea acordării de îngrijiri medicale, moment în care despre acest eveniment au fost sesizaţi poliţiştii, care au demarat activităţile specifice în vederea identificării şi tragerii la răspundere a autorului.”, transmite IPJ Harghita.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy