A FOST NUMIT ÎN FUNCȚIE NOUL DIRECTOR MEDICAL AL SPITALULUI JUDEȚEAN

0

Articol disponibil în: Română

Sinkó János, conducătorul secției județene de medicină legală a fost numit pentru șase luni în funcția de director medical al Spitalului județean de urgență Miercurea-Ciuc. În această perioadă cât dr. Sinkó asigură interimatul de director medical va fi scos, la concurs, pentru a patra oară, postul de director medical al spitalului.

În opinia dr. Sinkó János, acest post trebuie ocupat de o persoană care cunoaște funcționarea interioară a instituției, dar care are și capacitatea de a vedea și din afară activitățile care trebuiesc organizate pentru buna funcționare a spitalului. Medicul specializat în medicina legală și-a exprimat speranța că în această perioadă va fi sprijinit de colectivul spitalului, dat fiind faptul că nu dispune de o experiență vastă în acest domeniu. „Dat fiind faptul că nu s-a prezentat nimeni pentru ocuparea postului, situația fiind una de urgență, am acceptat să ocup acest post pe perioadă determinată. Voi continua să îmi îndeplinesc și atribuțiile de medic de medicină legală, fapt care îmi va aglomera programul, însă sunt pregătit și dornic să duc la bun sfârșit atribuțiile care îmi revin”, a afirmat dr. Sinkó János.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy