Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A FOST NUMIT ÎN FUNCȚIE NOUL DIRECTOR MEDICAL AL SPITALULUI JUDEȚEAN

Sinkó János, conducătorul secției județene de medicină legală a fost numit pentru șase luni în funcția de director medical al Spitalului județean de urgență Miercurea-Ciuc. În această perioadă cât dr. Sinkó asigură interimatul de director medical va fi scos, la concurs, pentru a patra oară, postul de director medical al spitalului.

În opinia dr. Sinkó János, acest post trebuie ocupat de o persoană care cunoaște funcționarea interioară a instituției, dar care are și capacitatea de a vedea și din afară activitățile care trebuiesc organizate pentru buna funcționare a spitalului. Medicul specializat în medicina legală și-a exprimat speranța că în această perioadă va fi sprijinit de colectivul spitalului, dat fiind faptul că nu dispune de o experiență vastă în acest domeniu. „Dat fiind faptul că nu s-a prezentat nimeni pentru ocuparea postului, situația fiind una de urgență, am acceptat să ocup acest post pe perioadă determinată. Voi continua să îmi îndeplinesc și atribuțiile de medic de medicină legală, fapt care îmi va aglomera programul, însă sunt pregătit și dornic să duc la bun sfârșit atribuțiile care îmi revin”, a afirmat dr. Sinkó János.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.