Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Accident cu fugă de la locul faptei și șoferi „interschimbabili” la granița cu județul Harghita, în Cheile Bicazului

Un accident rutier s-a produs vineri seara la granița cu județul Harghita, în Cheile Bicazului, după tunel.

Potrivit colegilor de la  Ziar Piatra-Neamț, autoturismul din imagine a părăsit partea carosabilă, a lovit un parapet și s-a răsturnat, iar de aici începe istorisirea halucinantă a martorilor (2 bărbați care se întorceau de la o lucrare) aceiași care au oprit și au scos șoferul beat până la incoerență din mașină.

După finalizarea operațiunii „trage șoferul beat afară și vezi dacă respiră” – finalizată cu succes, domnul conducător auto în discuție a venit cu propunerea de a fi ajutat să pună mașina înapoi pe roți (!) În mod evident, băieții care l-au scos din mașină au pus mâna pe telefon pentru a anunța Poliția, moment în care stimabilul tulburat a rupt-o la fugă împleticindu-se, s-a ascuns după un gard și ulterior s-a făcut nevăzut.

Punctul culminant acum începe: după apelul la „112” în care s-a precizat că va veni un echipaj din Harghita a apărut subit o doamnă blonduță, la aproximativ 50 de ani care a insistat că dânsa era de fapt pe locul șoferului evadat și care a început să dea directive: „ce să sunați la Poliție, să faceți rău? Nu mai sunați voi nicăieri, ne ocupăm NOI” – care o fi acest NOI, nu știm…

La câteva minute după această discuție purtată pe un ton imperativ au apărut atât pompierii, cât și SMURD-ul. Aceeași variantă, doamna a fost la volan. Bieții oameni nu au nicio vină, ei au venit să își facă treaba. Apare într-un final și Poliția, martorii explică ceea ce s-a întâmplat, Poliția…lemn: „Păi și noi de unde să-l scoatem acum, nu vedeți că nu e? Dacă doamna spune că a fost la volan….păi a fost la volan”. Doamna intervine, pentru un plus de credibilitate: „Da, eu am fost, m-am pierdut cu firea și…aia a fost”.

Explicațiile martorilor care au intervenit FIZIC la acest accident nu au contat. Poliția a ridicat din umeri: „noi nu avem ce face…” Au făcut o poză la cartea de identitate a unuia dintre martori și…duși au fost.

Pe surse, domnul atât de asumat de a trebuit să îi ia locul altcineva la volan (felicitări pentru altruism, doamnă!) ar fi angajat la Primăria din Bicaz Chei.

 

Comunicat oficial IPJ Harghita:

În seara zilei de 6 ianuarie a.c., în jurul orei 18:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gheorgheni au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier produs în zona tunelului din stațiunea Lacu Roșu.

”În urma deplasării la fața locului, polițiștii Biroului Rutier Gheorgheni au identificat mașina implicată în evenimentul rutier, vorbim despre o autoutilitară înmatriculată în jud. Neamț, care se afla în afara părții carosabile în zona tunelului din stațiunea Lacu Roșu și al cărei conducător auto nu a fost identificat. În continuare polițiștii harghiteni continua cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele și condițiile în care s-a petrecut evenimentul rutier.”, a transmis Inspector principal de poliție Robert COSTAN, purtător de cuvânt IPJ Harghita.

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.