Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Atenție! Se apropie primul termen limită pentru solicitarea ajutorului pentru încălzire

Se apropie primul termen limită pentru solicitarea ajutorului pentru încălzire, în acest sens Primăria municipiului Miercurea Ciuc anunță că a prelungit programul de lucru zilnic până la ora 18:00.

Datorită posibilităților crescute, numărului de persoane eligibile pentru ajutorul la încălzire a crescut începând cu acest an. Pentru familii, venitul net/membru de familie a crescut la 1386 de lei, iar pentru persoanele care locuiesc singure pragul este de 2053 de lei, indiferent de tipul de încălzire folosit.

„Termenul limită pentru depunerea cererilor este 20 noiembrie, astfel cererile noi vor fi acceptate în cadrul unui program prelungit, zilnic între orele 8.00 și 18.00. Vă reamintim să verificați lista de bunuri care exclud primirea beneficiului înainte de a depune cererea! Toate informațiile sunt disponibile pe site-ul Primăriei (www.miercureaciuc.ro), la secţiunea Informaţii publice/Direcţia de asistență socială/Beneficii sociale.”,  transmite Primăria municipiului Miercurea Ciuc.

Solicitanții care nu respectă termenul limită nu vor pierde dreptul la ajutor, aceștia vor putea beneficia de ajutor începând cu luna următoare.

Solicitanții de ajutor de încălzire vor fi primiți la Direcția Socială a Primăriei, Biroul 28, fără să prezinte cartea verde de vaccinare.

Informații suplimentare, prin e-mail: social@szereda.ro sau prin telefon la numărul 0266 315120/115 sau 0735 209421.

  • informații furnizate de Primăria municipiului Miercurea Ciuc, Biroul de presăLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.