Bărbat din Avrămeşti suspectat că şi-a violat propria fiică, o minoră de 13 ani

0

Articol disponibil în: Magyar Română

În după-amiaza zilei de 27 iulie 2016, în jurul orei 16:30, Postul de Poliție Avrămești a fost sesizat de către minora D.I. de 13 ani, din localitate, despre faptul că în seara precedentă, în jurul orei 20:00, a fost victima unei infracţiuni de viol, comisă de tatăl său, D.E. de 36 de ani.

Dată fiind gravitatea sesizării poliţiştii au demarat imediat activităţi specifice de cercetare şi investigaţie, în urma cărora au obţinut date şi indicii de natură să confirme sesizarea minorei, situaţie în care faţă de tatăl suspect a fost luată măsura reţinerii pe 24 de ore.

În continuare, prin coroborarea concluziilor medicului legist cu probatoriul rezultat din anchetă, la propunerea poliţiştilor, procurorul de caz l-a prezentat Judecătoriei Odorheiu Secuiesc pe suspect, iar Instanţa a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pe 30 de zile, pentru comiterea infracţiunii de viol.

În cauză sunt continuate cercetările în vederea stabilirii tuturor cauzelor şi împrejurării comiterii faptei şi documentării întregii activităţi infracţionale a suspectului.

Sursa: IPJ Harghita

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy