Ghinion! Maşina unui localnic din Cristuru Secuiesc a fost avariată în parcare de şofer beat care s-a „evaporat” de la locul accidentului

0

Articol disponibil în: Magyar Română

accident3_03În weekend, poliţia oraşului Cristuru Secuiesc a fost sesizată telefonic de către un localnic despre faptul că autoturismul său, care era parcat în afara carosabilului străzii „Băii”, a fost avariat de un alt autoturism, al cărui conducător auto a părăsit locul accidentului.
În scurt timp, ca rezultat al activităţilor specifice de cercetare şi investigaţie efectuate, poliţiştii au identificat autovehiculul în cauză, precum şi pe conducătorul acestuia, în persoana lui B.Z. de 30 de ani, din oraşul Cristuru Secuiesc, care avea 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Astfel, pe numele său au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de părăsirea locului accidentului şi conducere sub influenţa alcoolului pentru care, la finalizarea cercetărilor, va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy