Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Harghita: 18 cadre didactice și 14 elevi, confirmați în această săptămână cu virusul SARS-CoV-2

Inspectoratul Şcolar Judeţean Harghita transmite că 14 elevi, 18 cadre didactice şi un angajat din rândul personalului didactic auxiliar au fost confirmați cu virusul SARS-CoV-2  în această săptămână. 

Reprezentanții ISJ Harghita  mai precizează că în această săptămână, din cauza infectărilor, sunt 16 clase cu activitate suspendată. Concret, 345 de elevi studiază online în această săptămână, din cauza unor cazuri confirmate de infectare cu virusul SARS-CoV-2.

Unitate Clase Elevi
Ciuc 14 331
Toplița 1 11
Gheorgheni 1 10
Ciuc 1 30
Ciuc 11 255
Odorhei 1 17
Gheorgheni 1 22

 

Datele centralizate de la unitățile de învățământ mai arată că, din motive medicale, 58 de elevi studiază online, iar 8 cadre didatice predau de acasă.

În această săptămână, 262 unităţi şcolare, cu personalitate juridică şi unităţi arondate, învaţă în scenariul I, adică cu prezenţa fizică integrală a elevilor la şcoală, la 152 de unităţi şcolare se aplică scenariul II, elevii din 7 unităţi şcolare învaţă în scenariul III  (şcolile din localitatea Ocland) , iar una a fost în carantină pentru două zile. Amintim că  Liceul „Venczel Jozsef” din Miercurea Ciuc, din cauza lucrărilor de reabilitare, își desfășoară în continuarea activitatea online.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *