Forgalomkorlátozás Magyarország területén

0

Articol disponibil în: Magyar Română

A külügyminisztérium tájékoztatja azokat a román állampolgárokat, akik november 1-jén, mindenszentek napján, illetve az ünnep körüli napokban Magyarország területén tartózkodnak majd, vagy átutazóban lesznek, hogy korlátozzák a 7,5 tonnás össztömeget meghaladó tehergépjárművek közlekedését.

A Külügyminisztérium közleménye értelmében október 29., szombat este 10 órától, magyar idő szerint, december 30., azaz vasárnap este 10 óráig, magyar idő szerint, továbbá október 31., azaz hétfő este 10 órától, magyar idő szerint november 1., kedd este 10 óráig, magyar idő szerint, lesz érvényben a forgalomkorlátozás.

Megjegyzik azt is, hogy november 4-étől 2017. március 1-jéig a kamionstop nem vonatkozik az Euro 3-as vagy annál magasabb környezetvédelmi besorolású, nemzetközi forgalomban közlekedő tehergépkocsikra.

A Külügyminisztérium javasolja www.mae.ro internetes oldalon való előzetes tájékozódást és emlékeztet arra, hogy a külföldre utazóknak rendelkezésére áll információkkal és utazási tanácsokkal a „Călătorește în siguranță” alkalmazás (ingyenesen hozzáférhető az „App Store” illetve a „Google Play”-en).

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy