Két gépjármű is kigyulladt egyetlen nap alatt

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Vasárnap délelőtt a 112-es segélyhívószámon riasztották a csíkszeredai tűzoltóságot a Piac utcában lángokban álló személyautóhoz. A helyszínre kiszálló alakulat- 5 tűzoltó, egy tűzoltóautó- megérkezésekor égett az autó műszerfala. a tüzet elszigetelték, majd 11:40-re sikerült eloltani. a tűzben elégett az autó műszerfalának bal oldala, károsodott a kárpitozás. A tűz valószínű oka egy elektromos kábelnél kialakult rövidzárlat. A beavatkozás során sikerült megmenteni 10.000 lej értékben anyagi javakat, a felbecsült kár megközelítőleg 1.000 lej.


Ugyanaznap délután négy előtt tíz perccel, ugyancsak Csíkszeredában gyulladt ki egy másik gépjármű a Kissomlyó utcában. A helyszínre érkező öttagú tűzoltócsapat az autó motorjának égését állapíthatta meg. a tűzfészket elszigetelték, magát a tüzet 16:20-ra sikerült eloltani. a tűzet egy meghibásodott elektromos vezetéknél kialakult rövidzárlat okozta. A keletkezett kár 1.500 lejre becsülhető, a beavatkozás során 3.000 lej értékben sikerült anyagi javakat megmenteni.


Információs és Közszolgálati Iroda

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy