1640 helyet hirdetnek meg a rendőrképző iskolákban

0

Articol disponibil în: Magyar Română

2024 októbere és decembere között új felvételi fordulót szerveznek a Román Rendőrség 2 posztliceális oktatási intézményében: Vasile Lascăr Rendőrképző Iskola – Câmpina és Septimiu Mureșan Rendőrképző Iskola – Kolozsvár, rendőrtisztek képzésére.

A helyek száma iskolánként lebontva a következő: 1340 a câmpinai „Vasile Lascăr” Rendőrképző Iskolában, és 300 a kolozsvári „Septimiu Mureșan” Rendőrképző Iskolában.

A szabványos jelentkezési lapokat, valamint adott esetben a felvételi egység által az erkölcsi bizonyítvány kivonatának bekéréséhez való hozzájárulást a jelentkezőnek olvashatóan ki kell töltenie, alá kell írnia és kizárólag elektronikus formában, 2024. október 6-ig, szombat és vasárnapot is beleértve, el kell küldenie a felvételi egység e-mail címére. A felvételi egységek a hivatalos honlapon közzéteszik azt az e-mail címet, amelyre a szabványos jelentkezési lapokat küldik. A pályázók csak egy iskolába jelentkezhetnek.

A felvételi dosszié összeállításához a pályázóknak 2024. október 24-ig kell benyújtaniuk a szükséges dokumentumokat.

A felvételi eljárás részletei megtalálhatók a belügyminisztérium (MAI) honlapján: https://www.mai.gov.ro/cariera/institutii-de-invatamant-formare-profesionala/ , valamint az egyes oktatási intézmények weboldalain:

„Vasile Lascăr” Rendőrképző Iskola, Câmpina – http://www.scoalapolitie.ro/

„Septimiu Mureșan” Rendőrképző Iskola, Kolozsvár: http://www.scoalapolcj.ro/

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy