Jurnalist bătut cu bestialitate de interlopii din Odorheiu Secuiesc

1

Articol disponibil în: Română

Vineri spre sâmbătă noapte, în jurul orei 03:00, un interlop pe nume Szijgyarto a bătut cu bestialitate pe jurnalistul Szoke Laszlo, redactorul șef la cotidianul Udvarhelyi Híradó din Odorheiu Secuiesc, pentru că acesta a dezvăluit în presa locală unele fapte reprobabile produse de gruparea din care face parte Szijgyarto.László Szőke
Incidentul s-a produs într-un local din centrul orașului Odorheiu Secuiesc. Inițial, jurnalistul nu a ripostat deși a fost efectiv călcat în picioare, dar după ce s-a ridicat și începea să își revină, interlopul s-a întors și l-a atacat din nou cu pumnii și picioarele, jurnalistul maghiar neavând altă soluție decât să se apere folosind un pistol cu bile de cauciuc pe care îl deținea legal în scop de autoapărare.
Este foarte grav ce se întâmplă în zona unde maghiarii sunt majoritari, mai ales că acesta nu este primul incident în care interlopii maghiari își fac singuri dreptate, poliția și autoritățile române având o atitudine nepermis de îngăduitoare.
Vom urmări îndeaproape acest caz al jurnalistului bătut de interlopi la Odorheiu Secuiesc și sperăm ca ceilalți jurnaliști români să nu țină cont de faptul că e vorba de un ziarist maghiar și să fie alături de acesta pentru că nu este normal ca un jurnalist să fie bătut de cei despre care a scris.

Iosub Robert

1 Comentariu
  1. Silasi Ioan Victor spune

    Toata stima ,d-ule Szoke Laslo,pentru curajul de a demasca pe cei ce incalca Legea indiferent de nationalitate,fiindca suntem un singur popor Roman cu nationalitati diferite si trebuie sa traim in armanie si nu in ura.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy