Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Pericol în trafic! Șoferi aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, depistaţi de poliţiştii harghiteni

La data de 20 martie 2021, la ora 03:03, un tânăr de 21 de ani, din municipiul Miercurea-Ciuc, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe strada Obor din localitate, având 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La aceeaşi dată, în jurul orei 19:50, un bărbat de 41 de ani, din orașul Vlăhița, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe strada Berenyi Margit din localitatea sa de domiciliu, dinspre D.N. 13/A spre comuna Lueta, având 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În noaptea următoare, respectiv 20/21 martie a.c., în jurul orei 01:15, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism care circula pe B-dul Frăției din municipiul Miercurea-Ciuc şi au constatat că acesta era condus de un tânăr de 23 de ani, din judeţul Olt, care avea 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În toate cele 3 cazuri conducătorilor auto li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, sens în care pe numele acestora au fost întocmite dosare de cercetare penală.”, precizează IPJ Harghita.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *