Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Persoană rătăcită în zona montană, în apropierea municipiului Gheorgheni

Un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului Gheorgheni, alături de jandarmi și salvamontiști, au reluat, în această dimineață, acțiunile de căutare a unei persoane rătăcite (bărbat, 76 ani), în apropierea municipiului Gheorgheni.

Aseară, la ora 21.06, în urma unui apel SNUAU 112, o echipă formată din salvamontiști, polițiști, pompieri și jandarmi au participat la căutarea unei persoane rătăcite în zonă montană, km.5 din Gheorgheni, jud. Harghita.

În vârstă de 76 de ani, bărbatul din Gheorgheni a plecat la cules de ciuperci la ora 15.00 în zona pârtiei de schi de la km.5 spre Lacu Roșu și nu s-a mai întors acasă.

Datorită vizibilității extrem de reduse, activitățile de căutare au fost întrerupte după miezul nopții și reluate astăzi la ora 06.00. Din cauza condițiilor meteo nefavorabile (ploaie torențială și a vegetației înalte), căutările au fost suspendate la ora 08.15 și vor fi reluate când vremea va permite.

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *