Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Polițistul harghitean Cătălin Pripon, medaliat cu aur la Campionatul Național de Karate I.K.U-kumite

Polițistul harghitean PRIPON CĂTĂLIN,  în vârstă de 22 de ani, a câștigat locul I la Campionatul Național de Karate I.K.U-kumite, categoria minus 75 de kilograme, care s-a desfășurat la Arad, la data de 21 mai a.c.
„Deși este doar „o mână de om”, colegul nostru are toate calitățile unui sportiv de mare valoare: forță, disciplină, modestie, etc.
În anul 2019, PRIPON CĂTĂLIN și-a început cariera de polițist, la Biroul de Ordine Publică, iar, din luna septembrie a anului 2021, își desfășoară activitatea în cadrul Biroului de Pregătire Profesională a Inspectoratului de Poliție Județean Harghita, unde îmbină munca cu pasiunea pentru sport.
Dragostea pentru karate i-a fost indusă de mama sa, care, încă de la 5 ani, l-a îndrumat să practice acest sport, iar, ulterior, i-a devenit antrenor și cel mai aprig critic.
A participat la multe competiții, naționale și internaționale, printre cele mai însemnate fiind cele din Italia și Olanda, unde a fost campion european, și din Polonia și Germania unde a fost vicecampion european.
Vorbește cu mândrie despre toate realizările sale sportive, numărând peste 20 de competiții la care a participat și a obținut loc pe podium, încă de la 11 ani. Este legitimat la două federații de karate, una națională și una internațională, iar visul său este să ajungă membru al Federației W.K.F.”, precizază IPJ Harghita.
Stilul de viață organizat și antrenamentele l-au ajutat pe Cătălin să fie campion național, iar odată cu acest titlu să se califice la Campionatul Mondial din Italia, care se va desfășura în perioada 27-30 octombrie 2022.
„Îi mulțumim colegului nostru, PRIPON CĂTĂLIN, pentru profesionalismul și seriozitatea de care dă dovadă și îi urăm succes deplin, atât în plan personal, profesional cât și în cariera de sportiv.
Suntem mândri de tânărul nostru coleg!”, a adaugat IPJ Harghita.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.