Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Primăria Miercurea Ciuc: Încă o alee va fi amenajată

Foto: http://www.miercureaciuc.ro

 

Se va construi un carosabil cu fundație bine stabilită şi vor fi amenajate 35 locuri de parcare din fondurile alocate pentru întreținerea străzilor a Primăriei Municipiului Miercurea Ciuc: va fi reabilitată o altă stradă adiacentă a aleii Ciocârliei, transmit reprezentanții administrației publice locale.

 

Primăria Municipiului Miercurea Ciuc a reabilitat anul trecut cea mai lungă stradă adiacentă a aleii Ciocârliei și societatea ING Service SRL a început reabilitatea unei noi străzi laterale.

Vor fi amenajate aproximativ 30 de locuri de parcare în locuri garajelor demolate, se va amplasa un nou covor asfaltic pe carosabil unde vor fi desemnate încă alte locuri de parcare.

În prezent se lucrează la fundaţia parcărilor. Lucrarea se desfășoară pe o suprafață de aproape 1100 mp, și va asigura o circulație și parcare civilizată.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *