„Săptămâna iertării” la Biblioteca Judeţeană „Kájoni János” (perioada 12-16 iunie)

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Biblioteca Judeţeană „Kájoni János” anunţă utilizatorii că în perioada 12-16 iunie va avea loc o nouă ediție a  „Săptămânii iertării”. 

În această perioadă nu se percep taxe de întârziere pentru publicaţiile împrumutate cu termenul de restituire depăşit. În perioada 12-16 iunie 2023, utilizatorii bibliotecii au posibilitatea să restituie cărţile împrumutate cu mult timp în urmă, fără a plăti taxă de întârziere!

Mai mult!  Bibliotecarii aşteaptă publicul pentru a restitui cărţile la secţiile de împrumut de luni până vineri, între orele 8:00-18:00. Cărţile se pot restitui şi la biblioboxul aşezat lângă intarea bibliotecii, pentru a preveni aşteptarea.

Perioada iertării a fost un eveniment organizat în fiecare an la biblioteca judeţeană, dar tradiţia a fost întreruptă din cauza pandemiei în 2020. Biblioteca iniţiază săptămâna iertării, aşteptând ca în această perioadă să fie restituite mai multe sute de publicaţii, cere vor intra din nou în circuit, şi pot fi împrumutate din nou de către utilizatori.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy