Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Șoferi din Harghita, cu dosare penale după ce au fost prinși conducând sub influența alcoolului

  • Weekend  „bogat” în dosare penale pentru șoferi care au condus sub influența alcoolului

La data de 02 septembrie 2022, în jurul orei 23:00, polițiștii harghiteni, aflați în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, au depistat un bărbat, de 49 de ani, din localitatea Joseni, în timp ce conducea un autoturism, în municipiul Gheorgheni, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a fost înregistrată o valoare de  0,43 mg/l alcool pur in aerul expirat.

La data de 03 septembrie 2022, în jurul orei 00:15, a fost depistat un alt bărbat, de 45 de ani, din localitatea Ditrău, cu 0,48mg/l alcool pur in aerul expirat.

În localitatea Bălan, a fost depistat un bărbat, la aceeași dată, conducând un autoturism în timp ce se afla sub influența alcoolului, respectiv 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 03 septembrie 2022, în jurul orei 23:00, un bărbat de 38 de ani, din municipiul Gheorgheni, a fost depistat de polițiști, în timp ce conducea un autoturism, în localitatea sa de domiciliu, având 0,45 mg/l alcool pur in aerul expirat.

La data de 04 septembrie 2022, în jurul  orei 1:30, a fost depistat un alt bărbat, de 34 de ani, din localitatea Suseni, sub influența băuturilor alcoolice, fiind înregistrată o valoare de 0,80 mg/l alcool pur in aerul expirat, în urma testării cu aparatul alcooltest.

Câteva ore mai târziu, în jurul orei 2:00, polițiștii au depistat un bărbat de 72 de ani, din localitatea Ditrău, în timp ce conducea un autoturism, în localitatea sa de domiciliu, cu 0,75 mg/l alcool pur in aerul expirat, iar la controlul efectuat s-a constatat că susnumitul nu deține permis de conducere.

Toți cei depistați s-au ales cu dosare penale pentru conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis, cercetările fiind continuate de polițiști.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.