Trofee de cerb în valoare de 20.000 de lei furate

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Cercetări desfăşurate cu deplin profesionalism de poliţişti, la Praid, pentru identificarea suspectului sustragerii unor trofee de cerb, în valoare totală de aproximativ 20.000 de lei.

Poliţiştii au recuperat toate cele 3 trofee sustrase, fiecare de câte circa 1.500 de euro, de la un cumpărător din municipiul Reghin, judeţul Mureş

La data de 22.03.2016, în urma unor activităţi specifice de cercetare şi investigaţie, desfăşurate cu maximă operativitate şi deosebit profesionalism, poliţiştii Postului de Poliţie Praid l-au identificat pe M.A. de 37 de ani, din localitate, suspectul unui furt cu un prejudiciu de aproximativ 20.000 de lei, reclamat în ziua precedentă de consăteanul său K.I.

În fapt poliţiştii au fost sesizaţi că, în perioada 2 ianuarie – 19 martie a.c., autori necunoscuţi au pătruns, prin folosirea unei chei potrivite, într-o anexă a imobilului părţii vătămate, de unde au sustras 3 trofee de cerb, în valoare de câte 1.500 de euro, fiecare.

Prin cercetările şi investigaţiile desfăşurate poliţiştii au stabilit că, după comiterea faptei, cel în cauză i-a vândut trofeele unui localnic din municipiul Reghin, judeţul Mureş, de unde au fost recuperate şi restituite păgubitului.

În cauză sunt continuate cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy