Un bărbat de 47 de ani i-a pus tatălui său, în vârstă de 80 de ani, o pătură pe cap şi l-a lovit de mai multe ori cu pumnii

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Un bărbat de 47 de ani, bănuit de agresiuni asupra tatălui său de 80 de ani, a fost reţinut de poliţişti, la Miercurea-Ciuc.

1-batran-din-italia-batut-fara-mila-si-jefuit-de-o-botosaneanca-Luni, 18 decembrie, Poliţia Municipiului Miercurea-Ciuc a fost sesizată cu privire la comiterea unei infracţiuni de violenţă în familie.
Din primele cercetări efectuate rezultă că, în noaptea de 17/18 decembrie, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, R.Z. de 47 de ani, din municipiul Miercurea-Ciuc, i-a pus tatălui său, în vârstă de 80 de ani, o pătură pe cap şi l-a lovit de mai multe ori cu pumnii.
În dimineaţa zilei de 18.12.2017 victima a fost transportată la Spitalul Județean Miercurea-Ciuc, unde i s-au acordat îngrijiri medicale, fiind constatate multiple leziuni, hematoame şi echimoze în zona feţei şi a capului, precum şi fractura piramidei nazale.
În aceste condiţii şi date fiind antecedentele agresorului, poliţiştii au luat faţă de acesta măsura reţinerii pe 24 de ore urmând ca cel în cauză să fie prezentat Instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy