Ursul nu mai este protejat de lege! Un român de etnie maghiară somează public Senatul

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Senatul a schimbat, miercuri, Legea Vânătorii, inclusiv cu un amendament adoptat pe ultima sută de metri care, practic, scoate ursii din lista animalelor protejate.

„Senatul a votat azi Legea Vânătorii, cu un amendament depus în graba, care mută ursul din Anexa 2 în Anexa 1. O modificare de o cifră elimina ursul din lista de mamifere protejate și îl include în cea a mamiferelor cu sezon de vânătoare. Sinistru și contrar normelor europene”, a anunțat, pe pagina de Facebook, senatorul USR Allen Coliban, membru în Comisia de Mediu, scrie ziare.com.

Din 81 de senatori prezenți în plen, 67 au votat pentru, 13 s-au abținut, iar unul nu a votat deloc. Majoritatea celor care au votat inclusiv amendamentul care pune ursii direct în bătaia puștii au fost de la PSD – 44 de senatori. Lor li s-au alăturat 7 senatori UDMR, 7 de la PNL și 9 neafiliați, printre care multi din ALDE, inclusiv Călin Popescu Tăriceanu. S-au abținut de la vot toți senatorii USR, Alina Gorghiu de la PNL și doi senatori neafiliați – Gabi Ionașcu și Ion Popa.

Voturile senatorilor privind soarta urșilor din pădurile României au stârnit un val de reacții negative, mai ales din partea iubitorilor de animale. Cselenyi Tiberius, din Arad și-a exprimat total dezacordul față de acest amendament. Omul îi numește criminali pe senatorii care au votat pro vânătorii urșilor și amenință cu cu organizarea celui mai mare miting post decembrist. 

Somaţie publică către cei 44 de criminali senatori PSD ai Senatul României din partea unui simplu cetăţean român cu nume maghiar născut şi crescut din lutul acestui pământ străvechi şi bun iubesc România mai presus decât propria mea fiinţă şi cer să fie retrasă de urgenţă legea prin care ursul animal sacru din străbuni este eliminat din lista animalelor protejate de lege! România te rog din suflet trezește-te pentru că astfel de imagini apocaliptice se vor vedea la ordinea zilei de astăzi începând datorită celor 44 de senatori criminali ai puterii dictatoriale a PSD care au trecut astăzi legea prin Senatul României! Dragi fraţi ai mei români de pretutindeni iubitori de ţară, neam, dreptate şi animale eu nu mai pot sta nepăsător așadar vă chem pe toţi la revoltă populară pentru că a ajuns cuţitul la os, ajunge! Eu sunt pregătit să stau în faţa puştii să mi apăr ultimele bogăţii rămase din străbuni! Vă chem pe toţi la cel mai mare miting din istoria post decembristă pe care sunt dispus, pregătit să l organizez şi să mi-l asum pentru păduri,natura şi animale! Fiţi alături de mine în lupta pentru dreptate şi adevăr contra banditismului politic ce a acaparat ţara de 30 de ani! Omoraţi-mă acum pentru că nu am de gând să renunţ voi face tot ce îmi stă în putinţă ca România să nu devină un poligon pentru vânătorii străini care plătesc zeci de mii de Euro pentru un trofeu de Urs.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy