Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

BAC 2018: Cinci unități de învățământ din Harghita au promovabilitate 0

Rezultatele examenului de Bacalaureat 2018 înainte de contestații au fost publicate pe site-ul EDU.ro, iar cele finale vor fi afişate în 9 iulie. Potrivit statisticilor efectuate de Inspectoratul Școlar Județean Harghita, rezultatele de la BAC 2018 înainte de contestații indică o rată de promovabilitate de 53.69% pentru județul Harghita

Dintre cei 2.236 de candidați harghiteni înscriși, 191 nu s-au prezentat, 2 elevi au fost eliminați (de la Odorheiu Secuiesc), iar 945 au fost respinși. Liceele din Miercurea Ciuc au atins cel mai mare procent de promovabilitate de 94.15, însă există și unități de învățământ din Cristu Secuiesc, Ditrău, Miercurea Ciuc, Sânmartin și Zetea care au avut anul acesta promovabilitate 0.

În perioada 5 – 8 iulie vor fi soluţionate contestaţiile depuse de elevii harghiteni (Miercurea-Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Gheorgheni, Topliţa, Cristuru Secuiesc, Bălan, Vlăhiţa, Borsec, Băile Tuşnad), în timp ce afişarea rezultatelor finale se va face pe 9 iulie.

opel


Un comentariu la “BAC 2018: Cinci unități de învățământ din Harghita au promovabilitate 0

  1. Moldovan

    Toți maghiarii care nu au promovat bacalaureatul, va trebui să mulțumească UDMR-ului, pentru că ei au încurajat, prin acțiunile lor, necunoașterea Limbii română de către tineri.

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *