Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Bani furați dintr-un autoturism care avea geamul lăsat deschis

Polițiștii au recuperat 1.800 din cei 2.200 de lei sustrași dintr-un autoturism la Miercurea Ciuc, de către 3 localnice aflate sub control judiciar.

La data de 06.07.2018, la ora 14:06, Poliţia Municipiului Miercurea Ciuc a fost sesizată telefonic, prin intermediul S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras 2.200 de lei dintr-un autoturism parcat pe strada Braşovului din localitate, profitând de geamul lăsat deschis.

La faţa locului s-a deplast o echipă operativă care, în urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, le-a identificat pe G.J. de 23 de ani, G.H. de 21 de ani şi G.O. de 17 ani, localnice aflate sub control judiciar pentru fapte similare, bănuite de comiterea faptei.

Faţă de cele în cauză, de la care poliţiştii au recuperat 1.800 de lei din banii sustraşi, procurorul de serviciu a dispus ca cercetările să fie continuate în stare de libertate, urmând a fi sesizată Instanţa cu propunere de schimbare a măsurii controlului judiciar.ieruc
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *